Ptice

U bogatom Pet Republic asortimanu možete pronaći visoko kvalitetne proizvode za ptice različitih vrsta. Standardna ponuda uključuje superpremium hranu za ptice poznatih svetskih brendova kao što su Manitoba, Nicolaqua i Nutripet. Specijalizovana hrana za ptice iz naše ponude je visokog kvaliteta i preporučljiva za pravilan rast i razvoj.

Za pravilno vođenje računa o higijeni ptice, ključno je redovno održavanje kaveza i način na koji se on održava pa tako u Pet Republic ponudi možete pronaći sredstva za održavanje higijene ptice kao što su kupatila za ptice marke Flamingo različitih veličina i pesak za ptice poznatog brenda Duvo+. Za svakog ljubimca je potrebno odabrati odgovarajuću posudu za hranu i vodu, pa u bogatoj Pet Republic ponudi možete pronaći i odabrati neke od Duvo+, Flamingo ili MP Bergamo posuda za ptice.

Ptice su vrlo živahni i veseli ljubimci koji vole ogledala, ljuljaške i sve što se može nazvati igračkom za ptice, tako da u našoj ponudi možete naći raznovrsne igračke za papagaje, kanarince i ostale ptice, od kojih su neke igračke od kanapa, muzičke, sa ogledalom ili zvončićima. U ponudi su naravno i neizostavni kavezi različitih oblika i dimenzija poznatog brenda Gupi, kao i prateća oprema brenda Ebi poput kućica za ptice, gnezda, ljuljaški, merdevina i još puno detalja za komforan prostor u kome će Vaša ptica provoditi najveći deo vremena.

Pet Republic radnje su svoj asortiman obogatile i raznim poslasticama i dodacima ishrani među kojima su sipina kost, bar u klasu, minerali za ptice, poslastice različitih ukusa i specijalizovani dodaci ishrani za sjaj perja i pospešivanje energije. Ptice kao ljubimci mogu da budu veoma zabavne i šarmantne, ali kao i svaki drugi ljubimac zahteva odgovarajuću pažnju i uslove za držanje, a Pet Republic se potrudio da u svojim radnjama ponudi sve što je za ptice potrebno kako bi Vi i Vaš mali pernati prijatelj bili zadovoljni.

Ukupan broj artikala: 48
Raspon cena: 110.00 - 9,120.00

Ukupan broj artikala: 49
Raspon cena: 260.00 - 3,000.00