Higijena i kozmetika za mačke - kompletna nega

Higijena mačaka je jako bitna, te stoga ponuda u Pet Republic radnjama obuhvata veliki broj proizvoda napravljenih od organskih sastojaka i sastojaka prirodnog porekla. Naši proizvodi su savršeno prilagođeni specifičnim potrebama Vašeg ljubimca i verujemo da će svako pronaći nešto što će zadovoljiti njegove potrebe.

Pet Republic vam nudi sredstva za higijenu spoljašnjih i unutrašnjih prostora. Kod nas možete kupiti otvorene i zatvorene toalete za mačke,različitih boja, oblika i proizvođača. U ponudi Pet Republic radnji je i veliki izbor posipa za mačke tako da možete odabrati onaj koji najviše prija Vašem ljubimcu. Kako je nega mačaka nešto što je vlasnicima jako bitno, Pet Republic nudi veliki izbor sredstava koji će im to omogućiti. Tu su mogu naći šamponi protiv mršenja dlake, šamponi protiv parazita kod mačaka, sprejevi za oštećeno krzno ili čišćenje šapa, losioni za čišćenje očiju, sredstva za čišćenje ušiju kao i veliki izbor četki i češljeva za mačke koji će omogućiti da dlaka Vašeg ljubimca izgleda negovano i sjajno.

Najpoznatiji svetski brendovi koji su se posvetili stvaranju proizvoda vezanih za negu i higijenu pasa nalaze se u našem asortimanu. Tako u Pet Republic radnjama možete pronaći proizvode sa oznakom Moderna, Duvo+, Flamingo, Foolee, Biogance, Moksi, Camon i mnoge druge.

Prikazano 1 do 24 od ukupno 265 (12 stranica)

Prikazano 1 do 24 od ukupno 265 (12 stranica)