Veterinarska apoteka za mačke - dodaci ishrani i ostali asortiman

Svaka životna dob kod Vašeg ljubimca sa sobom nosi određene rizike, tako da sem lečenja, preventiva igra glavnu ulogu u očuvanju zdravlja. U objektima Pet Republica, sa velikim zadovoljstvom, sačekaće Vas naš tim veterinara i svojim stručnim savetima ukazati na moguće alternative i uputiti Vas u ono što Vas interesuje. U širokom asortimanu naše veterinarske apoteke, pronaći ćete lekove, vitamine, suplemente, zaštite i superpremium medicinske hrane.

U radnjama Pet Republic možete pronaći suvu i vlažnu hranu za mačke poznatih brendova poput WetSolution Monge ili Royal Canin, koja je usmerena ka zadovoljenju potreba mačaka koje imaju određene zdravstvene probleme. Tako u našoj ponudi imamo hranu koja je odgovarajuća za mačke sa bolestima bubrega, sa bolestima jetre, za mačke sa dijabetesom, sa kožnim oboljenjima, oboljenjima probavnog trakta i dr. Pored hrane, u ponudi su i dodaci ishrani mačaka sa različitim oboljenjima koji takođe utiču povoljno na opšte stanje vašeg ljubimca.

Svi vlasnici mačaka su svesni koliku važnost ima preventiva u životu njihovih ljubimaca i koliko povoljno utiče na kvalitet života, a samim tim i na životni vek mačke. Zbog toga Pet Republic u svojoj ponudi ima veliki izbor sredstava za čišćenje mačaka od parazita, kao i sredstava koji će ih štititi od buva i krpelja koji svojim prisustvom mogu iskomplikovati život Vama i Vašem ljubimcu. Bilo da je Vaša želja ampula, tablete ili pasta protiv buva, krpelja i parazita, u našim radnjama ćete pronaći ono što Vam je potrebno. Sistemski lekovi, lekovi za zaceljivanje eventualnih rana kod Vaše mačke, suplementi i vitamini kojima želite da pojačate imunitet mačke, sve su to proizvodi koji su u ponudi Pet Republic, a kroz razgovor sa našim veterinarskim timom možete olakšati odluku o tome šta je optimalno rešenje za Vašeg ljubimca.

Prikazano 1 do 24 od ukupno 283 (12 stranica)

Prikazano 1 do 24 od ukupno 283 (12 stranica)