Psi

U asortimanu Pet Republic prodavnica možete pronaći najbolju hranu i opremu za pse svih rasa i uzrasta. Širok asortiman renomiranih proizvođača zadovoljiće ukuse najizbirljivijih pasa, a svojom širokom paletom opreme zadovoljiće sve potrebe Vašeg ljubimca. Kao i kod ljudi, vitalnost pasa u velikoj meri zavisi od načina njihove ishrane koja se mora prilagoditi rasi i uzrastu. Zbog toga hrana za pse predstavlja verovatno najvažniji deo ponude u Pet Republic prodavnicama. U našim radnjama možete pronaći hranu za štenad i male pse, kao i hranu za odrasle pse. U zavisnosti od afiniteta vašeg ljubimca, Pet Republic u svojoj ponudi ima suvu i vlažnu hranu za pse. Veliki izbor kvalitetnih granula za pse, zatim gotovih obroka, pašteta i sosića garantuju da će svako pronaći ono što će zadovoljiti njegovog najboljeg prijatelja. Hrana najpoznatijih svetskih brendova koji se bave prodajom hrane za pse se može pronaći kod nas. Trainer, Monge, Gemon, Taste of the Wild, Special dog excellence i mnogi drugi, nalaze se u ponudi Pet Republic prodavnica.

Za zabavu i dodatni ugođaj i komfor, u našim radnjama možete pronaći veliki izbor najrazličitijih igračaka koje će biti izvor zanimacije za vašeg psa, kućica, ležaljki i jastuka na kojima će moći da odmaraju ili pak, odeće, obuće i čarapica za pse koje će nositi kao zanimljiv modni detalj. Pet Republic takođe nudi opremu za boravak pasa na otvorenom poput bazena za pse ili kolica za pse i opremu za boravak u automobilima u vidu udobnih i mekanih prostirki na kojima če vaš ljubimac uživati. Odaberite za vašeg ljubimca najlepše ogrlice i povoce koji će učiniti da zajedno uživate u šetnjama.

Utičite preventivno na eventualne rizike po zdravlje vašeg psa uz savete našeg veterinarskog tima i veliki izbor lekova, vitamina i suplemenata za pse u našoj apoteci koji će zaštititi Vašeg ljubimca. Posetite nas i odaberite proizvod koji je Vašem ljubimcu potreban.

Ukupan broj artikala: 311
Raspon cena: 60.00 - 18,235.00

Ukupan broj artikala: 603
Raspon cena: 80.00 - 17,070.00

Ukupan broj artikala: 851
Raspon cena: 110.00 - 26,450.00

Ukupan broj artikala: 402
Raspon cena: 650.00 - 36,700.00

Ukupan broj artikala: 798
Raspon cena: 460.00 - 9,105.00

Ukupan broj artikala: 40
Raspon cena: 290.00 - 23,150.00